ADABIYOT FANINING O'QITISH METODIKASI - Mamajanova Shaxnaza Juraxonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adabiyot fanining o'qitish metodikasi,adabiyot fanini o'qitishda ishlatiladigan zamonaviy interfaol metodlar,fanni o'qitishdan asosiy maqsad hamda adabiyot fanining o'ziga xosligi haqida ma'lumotlar berilgan.