АБУ РАЙХОН БЕРУНИЙНИНГ ШАРҚ ИЛМ ВА МАДАНИЯТИ ТАРАҚҚИЁТИНИНГ РИВОЖЛАНИШИГА ҚЎШГАН ХИССАСИ. - Рахматуллаева Ўғилой Махмудовна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация :Ушбу мақолада Абу Райхон Берунийнинг Шарқ илм фани,маданияти тараққиётига қўшган улкан хиссаси ва фалсафий қарашлари, хаёти давомида илм фан ривожи учун қилган улкан мехнати ва ҳаёти ижоди хақида асосли маълумотлар ёритилган.