ҚУРУҚ-ИССИҚ ИҚЛИМ ШАРОИТИДА ЯХЛИТ ВА ЙИГМА ТЕМИР- БЕТОН КОНСТРУКЦИЯЛАРДА БЕТОННИНГ ҚОТИШ ЖАРАЁНИ - М.Муҳитдинов; Aхмедов Исломбек; Умаров Исроил (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Мақолада келтирилган маълумотлар қуруқ-иссиқ иқлимли худудларда табиий шароитда тайёрланадиган яхлит ва йигма темир- бетон конструкциялардаги бетон мустахкамлигини баҳолашда амалий аҳамият касб этади.