BALIQ MAHSULOTLARINI QAYTA ISHLASH TEXNALOGIYASI - Bekturova Nigoraxon; Muxitdinova Nozimaxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya Ushbu maloqa baliq va baliq mahsulotlarini qayta ishlash, sanoatda qo‘llanilishi,texnalogiyasi, baliq mahsulotlarini tirik organizimlar uchun ahamiyati, foydaliligi hamda baliqdan olinadigan umumiy mahsulotlar haqida ma‘lumot keltirib o‘tilgan.