ҚАЛЫПТЫ ДАМЫП КЕЛЕ ЖАТҚАН БАЛАДА СӨЙЛЕУДІҢ ГРАММАТИКАЛЫҚ ҚҰРЫЛЫМНЫҢ ҚАЛЫПТАСУЫ - Адилбаева Г.Е. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аңдатпа. Мақалада сөйлеу индивидтің ең маңызды функциясы. Сөйлеудің даму мәселесі қазіргі уақытқа дейін түрлі саладағы зерттеушілерді қызықтырған, өйткені сөйлеу тілі меңгеру күрделі психофизиологиялық үрдіс екендігі жайында шолу жасалған.