INFORMATIKA VA AXBOROTLASHGAN JAMIYAT - Mansurov Ezozbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada informatika fani taraqqiyoti, uning mazmuni hamda jamiyatda axborotlashtirish jarayoni natijasida yuzaga kelayotgan o’zgarishlar va amalga oshirilayotgan ishlar xususidagi fikrlar keltirilgan.