TASAVVUF TARIQATLARI - X.Samatov; Elmurodov Ziyodullo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Tasavvuf tariqatlari” va tasavvufni bugungi hayotimizdagi o’rni haqida so’z boradi.