RINOLALIYA NUTQ NUQSONI HAQIDA BILASIZMI? - Gapurova Dilnoza Tadjibayevna; Muhammadsharipova Nafisa (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada rinolaliya nutq nuqsonining turli shakllari, uning o’ziga xos xususiyatlari va uning kelib chiqish sabablari haqida ma’lumotlar keltirilgan.