BO‘LAJAK INFORMATIKA O‘QITUVCHILARNI METODIK TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MEXANIZMLARI - Abduqodirov Elbek Abduvali o‘gli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo‘lajak informatika o‘qituvchilarning metodik tayyorgarligini rivojlantirishning pedagogik mexanizmlarini mazmun mohiyatini anglab yetish, qolaversa o‘qituvchi tomonida yangi metod va loyihalar ishlab chiqishga qaratilgan. Ya’ni metodik tayyorgarlik nima?, pedagogik mexanizm aslida nima ekani haqida so’z yuritiladi.