PROFESSIONAL TA'LIMDA ANDRAGOGIK TA'LIMNING RIVOJLANISHI - Yuldashev Javlonbek Maxsetovich; Seytmuratova Xilola Xudaybergenovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ush bu maqolada Andragogika, o'rta maktab va oliy ta'lim tizimlaridan farqli ravishda, yetishkan o'quvchilar uchun ta'limning tashkil etilishini va olib borishini, o'quvchilar o'zgaruvchan talablarini hisobga olgan ilmiy va pedagogik konseptsiyadir. Andragogik ta'lim, yetishkan o'quvchilarga mo'ljallangan, shaxsiy rivojlanishlarini ko'rsatish, tajriba olish va yangi bilimlarni o'rganishga yo'naltirilgan texnologiyalarni o'z ichiga oladi.