INTERFAOL METODLAR BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI TANQIDIY FIKRLASHINI RIVOJLANTIRUVCHI OMIL SIFATIDA - Jumayeva Nargiza Ochildiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada muallif tomonidan o’quvchilarda tanqidiy qobiliyatni shakllantirish muammosi, uning nazariy asoslari va mazmuni yoritilgan. Shuningdek,maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishga interfaol metodlarning oʻrni taʼsiri jihatlari mazkur jarayon bilan bog’liq kasbiy pedagogik xususiyatlar haqida fikr yuritilgan.