TARBIYA ORQALI YOSHLAR TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHGA ZAMONAVIY YONDOSHUVLAR - Husenova S.S (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ma’naviy-ma’rifiy ishlarning mazmuni va mohiyati, ularning tarbiyaviy jarayonlardagi o‘rni borasidagi masalalar tahlil qilingan.