OʻZBEKISTONDA IPOTEKA KREDITLARI TAHLILI VA UNING IQTISODIYOTGA TASIRI - Suyunov Nuriddin Ismatullo oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada O’zbekiston iqtisodiyot tizimida ipoteka kreditlari, ularning mazmuni, rivojlanishi, asosiy yo’nalishlari va tahlillar natijasida iqtisodiyotdagi rivojlanishga ta’siri xususidagi fikrlar berilgan.