MAHALLIY DAVLAT HOKIMIYATI ORGANLARINING HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI BO`YICHA FAOLIYATI VA USHBU SOHAGA OID MUOMMOLAR, ULARNI BARTARAF ETISH YO`LLARI - Ergashev Mexroj Erkin o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Mahalliy davlat hokimiyati organlarining huquqbuzarliklar profilaktikasidagi faoliyati, ularning ushu sohaga oid funksional vazifalari, majburiyatlari hamda ushbu sohani takomillashtirishga oid taklif, tavsiyalar, muommolar, ularni bartaraf etishda pragmatik yondashuv asosida so`z boradi.