VITAMINLARNING INSON HAYOTIGA TA’SIRI - Toxirova Mohinur Nodirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Biz bu maqola orqali, vitaminlarning inson hayotiga tasiri, uning turlari va ahamiyati, qanday kasaliklar keltirib chiqarishi haqida fikrlar bayon etilgan.