JISMONIY TARBIYADAGI MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMI - Shomirzayev Umid Alisher o‘g‘li; Maxamadjonov Farxod Ravshanovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada jismonan baquvvat, sog‘lom, irodali va ruhan tetik farzandlarni kamolga yetkazishda jismoniy tarbiya fanining ahamiyati, maktabda o’quvchilar bilan olib boriladigan jismoniy tarbiya darslari hamda ularni samaradorligini oshirish usullari va vositalari to’g’risida yozilgan.