ABU RAYHON BERUNIY MA’NAVIY MEROSINING YOSHLAR TARBIYASIDAGI O'RNI - X.U.Samatov; Tursunov I.Sh (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola Abu Rayhon Beruniyning ilmiy yutuqlari va ma'naviyatga berilgan e'tibor, yoshlarni o'zining fikrini va ma'lumotini rivojlantirishdagi ahamyati va Beruniyning ijodi ilm fanga qo'shgan hissalari haqida malumotlar keltirilgan.