КIMYOVIY MUVOZANAT VA UNING SILJISH SHARTLARI - Shamsiddinov Muxammadjon Ziyavidinovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kimyoviy muvozanat, to'g'ri va teskari reaksiyalar tezligi,kimyoviy muvozanatni qaror topishi,kimyoviy muvozanatni o'ng yoki chap tomonga siljishi va unga ta'sir etuvchi omillar haqida ma'lumotlar berilgan.