INTERYER DIZAYNI USLUBLARI - Abbosova Mehribon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada interyer dizayn, uning uslublari, ahamiyati, xonalarni va xonalar, devorlarini o'ziga xos uslublar bilan bezatish haqida ma'lumotlar berilgan.