OILA MUSTAHKAMLIGIDA OTA-ONANING ADOLAT TAMOYILLARI XUSUSIDA - E. Madrahimov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Oila barqarorligi, Xalqaro oila kuni, ma’naviy yetuklik, milliy qadriyat, oila birdamligi, sog’lom oila.