JAMIYAT HAYOTIDA TADBIRKORLIK FAOLIYATINING O'RNI - Qayumova Nilufarxon Rasulovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tadbirkorlik tushunchasi va uning faoliyati hamda tadbirkorlik bilan shug’ullanish prinsiplari to’g’risida fikr yuritilgan