BOSHLANG'ICH TA'LIMDA INTERFAOL METODLAR VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI AHAMIYATI - Qoʻchqarova Feruza Tursunboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich ta'limda ishlatiladigan zamonaviy interfaol metodlar,boshlang'ich sinflarni o'qitishda axborot texnologiyalari ahamiyati va foydali tomonlari hamda boshlang'ich sinf o'quvchilarini ilmiy dunyoqarashlarini shakllantirishda va ijodiy tafakkurlarini rivojlantirishda interfaol metodlarning ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.