ONA TILI VA OʻQISH SAVONXONLIGIDA SINFDAN TASHQARI ISHLAR DARSLARIDA BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINING MUSTAQIL ISHLASH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Uzoqov Asomiddin Shoymardon o‘g‘li; Xurramova Sanobar (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ona tili va oʻqish savonxonligida sinfdan tashqari ishlar fanidan o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini boshlang‘ich sinfdan shakllantirish, darsda turli metodlardan foydalanish haqida alohida to‘xtalib o‘tamiz.