BUXORO JADIDCHILARINING MADANIY-MARIFATI - Samatov. X; Istamov M.D. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jadid sozining manosi uning kelib chiqishi,jadidchilik harakatining asoschilari hamda ularning goyalari haqida gap boradi.Shuningdek Buxoro marifatparvar vakillarining milliy istiqlol va ozodlik ushun kurashganliklari bayon qilingan.