BETON UCHUN ISHLATILADIGAN MATERIALLARNING FIZIKMEXANIK XOSSALARI - Jonibek Nusratov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada beton olish uchun ishlatiladigan bog’lovchi, mayda va yirik to’ldiruvchi, kimyoviy qo’shimchalarning fizikmexanik xossalarini o’rganishda olib borilgan laboratoriya ishlari natijalari bayon etilgan.