MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA NUTQ KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Sa’dullayeva Sabrina Sabohiddinova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Hozirgi kunda nutq bizning kundalik hayotimizda ham shaxsiy ham professional konteksda hal qiluvchi ro’l o’ynaydi. Yana shuni ham aytish kerakki, yuz berayotgan globallashuv jarayoni va jamiyatni isloh qilish sharoitida yangicha fikrlovchi shaxslarni tarbiyalash ta’lim tizimida ham jiddiy o’zgarishlar kiritishni talab qiladi.