OʻQUVCHILARNI ADABIY TILGA MOSLASHTIRISH TURLI METODLARDAN FOYDALANISH - Firuza Umarova Musurmonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola o'quvchilarni adabiy tilga moslashtirishning turli usullarini o'rganib, o'qishni tushunishni yaxshilashga qaratilgan. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali biz mavjud yondashuvlarni ko'rib chiqamiz va moslashishni osonlashtirish uchun innovatsion usullarni taklif qilamiz. Tadqiqot usullarni batafsil o'rganishni o'z ichiga oladi, ularni qo'llash natijalarini taqdim etadi va xulosalar chiqarish va kelajakdagi tadqiqotlar uchun takliflar berish uchun tanqidiy munozaraga kirishadi.