DAVLAT BOSHQARUVIDA QONUNIYLIKNI TAMOYILI USTUVOR BO’LGAN KONSTITUTSIYA - Zumrad Bozarova Uralovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqola qonuniylikni ta’minlash tushunchasi, davlat boshqaruvida qonuniylikni ta’minlash usullari, qonuniylikni ta’minlash usullari haqida olimlar fikrlari, kontrol, nazorat, jamoatchilik nazorati kabi qonuniylikni ta’minlash usullariga bag’ishlangan.