UMUMIY OʻRTA TAʼLIM TIZIMIDA YANGI AVLOD DARSLIKLARINING QOʻLLANILISHI - Eshmaxmatova Mohigul (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta'lim oluvchilarni ta'lim metodlarining mazmun- mohiyati, ularning turlari va ularga turlicha yondashuvlar hamda ularni takomillashtirish yo‘llari, ta’lim vositalari, shuningdek, ta'limning uskunaviy didaktik asoslari bilan tanishtirish yoritib borilgan va taʼlim tizimida yangi avlod darsliklarining qoʻllanilishi haqida so’z boradi.