TIBBIYOTDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Boyqo‘ziyev X.X; Okboyev M.B (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida fundamental fanlarni o‘qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanib mashg‘ulotlarning samaradorligini oshirish usullarining ahamiyati bayon qilingan. Shu bilan birga “Kadrlar tayyorlash milliy dasturi”, yuksak umumiy madaniyatga va kasb-hunar madaniyatiga ijodiy va ijtimoiy faollikka, siyosiy va ijtimoiy hayotda to‘g‘ri yo‘l topa olish mahoratiga ega bo‘lgan, istiqbolli vazifalarni ilgari surishga qodir kadrlarning yangi avlodini shakllantirish jarayonida ta’lim tizimining oldiga qo‘yilgan vazifalari ko‘rsatib o‘tilgan.