SUVNI KIMYOVIY BIRIKMALAR BILAN ZARARSIZLANTIRISH - Latipova Rohat Zaripovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Suvni tozlash va uning turlari tahlil qilinadi Bunda xalqaro tajriba o’rganilgan holda uning turlariga to’xtalib o’tilga.