YUQUMLI KASALLIKLAR TASHXISLASH USULLARI - Zaripova Shirin Yaqubboy qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yuqumli kasalliklar tashxislash usullari, ularning turlari tahlil qilindi.