FIZIOTERAPIYADA MASSAJ QANDAY FOYDA BERADI - Asqarova Dilfuza Sharifboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada massaj terapiyasi fizioterapiyaning muhim jihati bo'lib, bemorlar uchun juda ko'p foyda keltiradi. Bu og'riqni, mushaklarning kuchlanishini va qattiqligini kamaytirishga, harakat oralig'ini yaxshilashga va jarohatlar va operatsiyalardan tiklanishni kuchaytirishga yordam beradi. Bundan tashqari, u dam olishga yordam beradi, stress va xavotirni kamaytiradi va kayfiyatni yaxshilaydi. Ushbu maqolada biz fizioterapiyada massaj terapiyasining ahamiyatini o'rganamiz va uning foydalari, usullari va natijalarini muhokama qilamiz.