OSHQOZON SARATONI - Saparboyeva Go’zalxon Qahramon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oshqozon saratoni epidemiologiyasi, etiologiyasi, alomatlari, makroskopik tasviri, tashxislash, differensial diagnostikasi va davolosh haqida to’liq ma’lumot berilgan.