O'TKIR QORIN SINDROMI: BELGILARI, SABABLARI VA DAVOLASH - Babajanova Nodira Yuldoshboyevna; Jumanazarova Zebuniso Shavkatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’tkir qorin sindromi kasalligi, uning belgilari, sabablari va ushbu kasallikni davolashning turli usullari tahlil qilindi.