YER OSTI KON LAHIMLARINI OʻTISH TEXNOLOGIYALARI - Boʻsinov Shaxzod Xikmatjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yer osti kon lahimlarini o'tish texnologiyalari,foydali qazilmani massivdan ajratib olish yoki qazib-yuklash, tashish ishlarida ishlatilayotgan elektromexanik vositalar ham kon korxonasi texnologik zanjiriga mos kelishi lozimligi haqida ma'lumotlar berilgan.