BOSHLANG'ICH SINFLARDA 4K MODULI ASOSIDA TA'LIM OLISHNING AFZALLIKLARI - Laylo Nurmatova Nuraliyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich ta'limda o'quvchilarini o'qitishda axborot texnologiyalari va multimedia vositalaridan foydalanishning ahamiyati hamda boshlang'ich sinflarda 4K moduli asosida ta'lim olishning afzalliklari haqida ma'lumotlar berilgan.