O‘QITUVCHI QANDAY BO‘LISHI LOZIM - Rahmonova Zulfiya Bahromovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada bugungi globallashuv jarayonida har tomonlama yetuk, ilm-fan, texnika va texnologiya yangiliklari hamda yutuqlaridan hamisha boxabar bo‘ladigan, o‘z mutaxassisligi bo‘yicha chuqur bilimga ega, o‘z ustida muntazam izlanadigan mutaxassislarni, ayniqsa, yosh avlodga taʼlim-tarbiya va bilim beradigan pedagoglarni tayyorlash masalalari dolzarb ahamiyat kasb etayotganligi haqida so‘z yuritilgan.