OG`ISHGAN XULQLI BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN PROFILAKTIK ISHLAR - Quromboyeva Maftuna Jo‘rabek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada og`ishgan xulqqa ekzistensial- gumanistik yondashuv va og`ishgan xulqli bolalar bilan olib boriladigan prafilaktik ishlar.