TA’LIM TURNING TALABALAR O‘QUV MOTIVATSIYASIGA TA’SIRI (KUNDUZGI VA SIRTQI TA’LIMI MISOLIDA) - Sattarova Gulhayo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalarning ta’limga bo’lgan motivatsiyasini shakllantirish,ta’lim turning talabalar o’quv motivatsiyasiga ta’siri haqida hamda.Kundizgi va sirtqi ta’lim tizimlarida o’qish jarayonlarining samaradorligi kabi ,sirtqi ta’lim tizimining kundizgi ta’lim tizimidan farqi jihatlari haqida so’z boradi.