NOTO‘LIQ OILA FARZANDLARINING OILAVIY QADRIYATLARGA BO‘LGAN MUNOSABATI DIAGNOSTIKASI - Abdullayeva Soraxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Noto‘liq oila farzandlari haqida hamda bunday oilada kamol topayotgan farzandlarda oilaviy qadriyatlarga bo‘lgan munosabatlarni shakillantirish,diagnostika qilish yo‘llari haqida so‘z boradi. Jamiyat taraqqiyotining hozirgi holati oila oldiga o‘ziga xos yangi ijtimoiy vazifalarni qo‘ymoqda. Fan-texnika taraqqiyoti, ishlab chiqarish munosabatlari, odamlarning o‘zaro muloqot, munosabatlar doirasi inson ruhiyatida hissiy emotsional o‘zgarishlarni vujudga keltirmoqda va bular oilaviy hayot xarakteriga ham o‘z ta’sirini o‘tkazmoqda.