O‘ZLASHTIRISHDA ORQADA QOLAYOTGAN BOLALAR DIAGNOSTIKASI VA KORREKSIYASI - Qadirova Maftuna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zlashtirishda orqada qolayotgan, bo‘sh o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan olib boriladigan diagnostika jarayonlari hamda bunday o’quvchilar bilan psixologning ishlash mahorati, psixolog o’quvchilar bilan individual suhbat jarayonida psixoprofilaktik va psixokorreksion ishlarni olib borishida nimalarga ahamiyyat berishi to‘g‘risida so‘z boradi.