BUYUK AJDODLARIMIZNI KASB - HUNAR TO’G’RISIDAGI PSIXOLOGIK QARASHLARI - Yuldasheva Nafisaxon Kabilovna , (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk mutaffakirlarning kasb-hunar borasidagi psixolgik qarashlari, mulohazalari haqida atroflicha yoritilgan.