BOSHQARUV USLUBINING SAMARADORLIGINI OSHIRISH TEXNOLOGIYALARI - Kazimov Jamshid Shamshidinovich; Roziqova Muyassarxon Muhammadjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Quyidagi maqolada amalda mavjud boshqaruv uslublari va ularning sifat-samaradorlik ko‘rsatkichlari ustida izlanish olib borilgan. Shuningdek ushbu boshqaruv uslublarining takomillashtirish texnologiyalari bayon qilingan.