YANGI O’ZBEKISTON, YANGICHA TA’LIM TIZIMI VA YANGICHA YONDASHUVLAR - Balliyeva Sadoqat Abulqosimovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya.Ushbu maqolada yangilangan O’zbekistonda yangicha ta’lim tizimi undagi o’zgacha yondashuvlar ta’lim islohotlari xususida so’z yuritiladi.