ZEMSINARYADLARNING KESUVCHI BOSHIDAGI OQIM VA ZARACHANING HARAKATLARINI BASHORAT QILISH - Abduraxmanov Umirzok Mamatmuratovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatasiya-ushbu maqolada kesuvchi boshida ro‘y beradigan oqim va zarracha (aralashma) xatti-harakatiga bashorat qilishga qaratilgan kuzatuv eksperment natijalari bayonat qilinadi.