СУҒУРТА СОҲАСИДА МОЛИЯВИЙ НАЗОРАТ ХОРИЖИЙ ТАЖРИБА - Гулбоев Улуғбек Исломович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: мазкур мақолада суғурта бозорини назорат қилишнинг замонавий тажрибалари, иқтисодиётнинг турли вазиятларида давлатнинг молиявий назоратининг асосий йўналишлари, назорат қилишнинг замонавий моделлари ва уларнинг суғурта бозорида қўллаш имкониятлари таҳлил қилинган.