CHIZIQLI INTERPOLYATSIYA. NYUTON INTERPOLYATSION FORMULASI. - M.Javlonova; S.Xakimjonova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatasiya. Mazkur maqola Interpolyatsiya masalasining qo’yilishini o’rganish, xatoligini baxolash va olingan bilimlarni mustahkamlab amaliyotda qo’llay bilish, Nyuton interpolyatsion formulalarini o’rganib, bilimlarni amaliyotda qo`llash.