MAKTABGACHA TA’LIMDA PEDAGOGIK DIAGNOSTIKA VA KORREKSIYALASHNING О ‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Choriyeva Durdona Anvarovna; Abdirasulova Gulhayo Hamza qizi; Shavkatova Shahnoza Shomurod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o'quv faoliyati jarayonida maktabgacha yoshdagi bolalarining kattalar va tengdoshlari bilan qiladigan muomala munosabatlari, tarbiyachining maktabgacha yoshdagi bolalarga ta’sir ko'rsatishi va munosabatining uslublari, bolaning o'qishga qiziqishlarini rivojlantirib borish chora-tadbirlari yoritib berilgan.