YUKLARNI TASHISHGA BO‘LGAN XAVFSIZLIK TALABLARI SAFETY REQUIREMENTS FOR CARGO TRANSPORTATION - Zaripova Moxira Djurayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yuklarni tashishga bo‘lgan xavfsizlik talablari hamda transport ishlarini to‘g‘ri tashkil qilish tadbirlari bayon etilgan.